Düşük Proteinli GNK ile yapılan herşey, tat ve görünüş olarak normal un ile yapılan ürünleri aratmamaktadır. Mantı, poğaça ve pandispanya gini ürün denemeleri başarıyla sonuçlanmıştır.
İHE Düşük Proteinli Glutensiz Nişastalı Karışım; inülin ve selüloz lifi ile zenginleştirilmiştir.
İÇİNDEKİLER: Glutensiz buğday nişastası, mısır nişastası, şeker, pirinç nişastası, inülin, selüloz lifi, kıvam arttırıcı (hidroksipropil metil selüloz, guargam, keçiboynuzu gamı, ksantangam), kabartıcı (sodyum bikarbonat, sodyum asit pirofosfat).
Besin Değerleri ( 100 g’da )
Enerji : 350 kcal Fenilalanin : 7 mg
Yağ : 0,46 g Tirozin : 8 mg
Doymuş Yağ : 0,10 g Lösin : 18 mg
Karbonhidrat : 84,55 g Lizin : 13 mg
Şeker : 6,44 g Çinko : 0,78 mg
Protein : 0 g Demir : 2,07 mg
Tuz : 0 g Niasin : 0,06 mg
Diyet Lif : 3,74 g Gluten ˂ 5 ppm