Düşük Proteinli GNK ile yapılan herşey, tat ve görünüş olarak normal un ile yapılan ürünleri aratmamaktadır. Mantı, poğaça ve pandispanya gini ürün denemeleri başarıyla sonuçlanmıştır.

İHE Düşük Proteinli Glutensiz Nişastalı Karışım; inülin ve selüloz lifi ile zenginleştirilmiştir.

İÇİNDEKİLER: Glutensiz buğday nişastası, mısır nişastası, şeker, pirinç nişastası, inülin, selüloz lifi, kıvam arttırıcı (hidroksipropil metil selüloz, guargam, keçiboynuzu gamı,  ksantangam), kabartıcı (sodyum bikarbonat, sodyum asit pirofosfat).

Besin Değerleri ( 100 g’da )
Enerji               : 350 kcal                          Fenilalanin   : 7 mg
Yağ                  : 0,46 g                             Tirozin        : 8 mg
Doymuş Yağ     : 0,10 g                              Lösin         : 18 mg
Karbonhidrat    : 84,55 g                            Lizin          : 13 mg
Şeker              : 6,44 g                              Çinko        : 0,78 mg
Protein            : 0 g                                   Demir       : 2,07 mg
Tuz                 : 0 g                                   Niasin       : 0,06 mg
Diyet Lif          : 3,74 g                              Gluten  ˂ 5 ppm

Bilgi kartı

Enerji
350 kcal
Yağ
0,46 g
Doymuş Yağ
0,10 g
Karbonhidrat
84,55 g
Şeker
6,44 g
Protein
0 g
Tuz
0 g
Diyet Lifi / Dietary Fiber
3,74 g
Fenilalanin
7 mg
Tirozin
8 mg
Lösin
18 mg
Lizin
13 mg
Çinko
0,78 mg
Demir
2,07 mg
Niasin
0,06 mg

İndirme

GNK tarifler

- Düşük proteinli nişastalı karışım için tarifler

İndirme (1.54M)

Benzer Ürünler

aynı kategoride bulunan diğer 50 ürün: